Senaste nytt 

 

Programmet för 2018, se nedan.

 

Seminarieserie hösten 2018

läs mer

Övriga aktiviteter 

Förutom klubbmöten och bytesdagar deltar klubben i följande aktiviteter 2018:

Sportlovet

Vecka 7, den 14 och 15 februari, medverkar vi.

 

Frimärkets Dag

firar vi 13 oktober,

på Fyren. 

Auktioner

Klubben planerar en höstauktion lördagen den 10 november.

Har du objekt att sälja? Kontakta Kent J.

 

Program för 2018

Våra möten hålls i ABF-huset, Verkstadsgatan 14, Kungsbacka.

Karta finns här. Välkomna, både gamla och nya medlemmar!

OBS! Parkera utanför ABF, EJ utanför kyrkan!

Detaljerat program för 2018 innehåller alla mötestider.

 

På ungdomarnas möten kan du byta frimärken med andra och leta bland klubbens klipp eller i våra album efter märken som du vill ha. Det kostar inget.

 

Och du får lära dig massor om hur man tvättar och torkar frimärken och sätter in i album och hur man monterar dem snyggt.

 

Klubben har en dator som du får använda för att leta efter information om dina frimärken på Internet. Och vi har kataloger från hela världen som du får låna.

 

Arbetsgruppen har bytt dag och träffas varje torsdag förmiddag.

Vi har många lösa märken som skall sorteras in i album och många klipp att åtgärda. Och en hel del andra saker som ska göras. Ju fler vi är desto fortare går det. Kaffe serveras i halvtid.

 

Föreningens bibliotek

Som medlem har du tillgång till böcker, kataloger och viss utrustning i föreningens stora bibliotek. Listan och regler för lån hittar du normalt här.

Klubbmöten seniorer

Samling från kl 18 med mingel, tipstävling, kaffe, närvarolotteri m m. Kl 19 är det information, ett intressant föredrag av en inbjuden gäst, och till sist en miniauktion. Objekt lämnas in mellan 18 och 19. Mötena varar till ca 21.

Här finns tid att umgås med likasinnade under trevliga former och att låna klubbens litteratur.

 

Har du något intressant att förmedla till övriga medlemmar? Har du något som du vill veta mer om? Vi söker 5-minuters-föredrag till klubbmötena. Någon varje gång som kan prata om ett valfritt ämne. Kanske visa några sidor ur samlingen. Vi har tillgång till monterings-skärmar, datakanon, overhead samt diaprojektor.

 

På bytesdagarna tar vi med lite märken, vykort eller andra objekt som vi vill byta, och så bläddrar vi i varandras material och byter till oss de guldkorn vi hittar. Även på dessa träffar har vi fika och möjlighet att låna klubbens litteratur.

Nordhallands Filatelistförening © 2015